News

Kako zdržati in zmagovati? – Future 4.0 meetup

todaySeptember 12, 2019 657 129 5

Background

Podjetništvo je kot šport. Brez bolečine ni napredka!

Tako v športu, kot tudi v svetu podjetništva vlada zakon močnejšega. Zmaguje tisti, ki je pripravljen stopiti iz cone udobja in konstantno premagovati samega sebe. Ampak kako?

Če kdo, potem je pravi naslov za to vprašanje ženska čiste mentalne moči. Ženska, ki je z zlomljenimi rebri osvojila bron na Olimpijskih igrah leta 2010.

Prav imate! V goste tokratnega Future 4.0 Meetupa, ki bo v torek, 24.9.2019, s pričetkom ob 15h, potekal v Tehnološkem parku Ljubljana, smo povabili Petro Majdič, najboljšo slovensko smučarsko tekačico in podjetnico,
ki bo z nami delila svoje znanje in izkušnje kako trenirati svoj um in postati zmagovalec.

”Življenje nam naloži le toliko bolečine, kot jo lahko prenesemo. Skrivnost je v tem, da ne odnehamo, da poskušamo. Vse je mogoče, le boriti se je treba!”

— Petra Majdič —

Človek, ki je v ključnih trenutkih skrbel za Petrino vrhunsko psihično pripravljenost, je znan slovenski športni psiholog Matej Tušak, ki v zadnjem času svoje znanje iz sveta vrhunskega športa uspešno prenaša tudi med manegerje in podjetnike. Katere so torej karakterne lastnosti zmagovalcev in psihološki dejavniki uspeha?

Um – največji sovražnik ali najboljši prijatelj?

Po nastopu Petre Majdič in Mateja Tušaka bomo dogodek sklenili z okroglo mizo, ki jo bo z obema gostoma vodil Matej Golob iz CorpoHub-a. Beseda bo tekla o vzporednicah, ki jih lahko potegnemo med športom
in podjetništvom ter kakšni so prijemi za upravljanje svojega uma, ki je lahko hkrati tvoj največji sovražnik ali najboljši prijatelj.

Za organizacijo tokratnega dogodka smo moči združili SAŠA inkubator, Kolektor in Tehnološki park Ljubljana. Future 4.0 Meetupi so srečanja, ki tekom leta ohranjajo poslanstvo konference Future 4.0, ki bo letos potekala med 19. in 20. novembrom v Velenju. Ta je namenjena povezovanju start-upov in korporacij na področju industrije 4.0 ter izmenjavi dobrih praks na področju inoviranja in razvoja prebojnih digitalnih produktov. 

Written by: admin

Rate it

Previous post


Similar posts


NEWSLETTER

Brining FUTURE 4.0 to your mailbox!Best conference for Industry 4.0Dogodek sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.


SPS-01-1-1024x576
mgrt-01-1024x576
ESRR